top of page

Familia Chimini

Público·354 miembros

Rapid vs U Cluj în direct 27.11.2023

acum 16 ore — Rapid Bucureşti vs U Cluj în direct live 27 noiembrie 2023 Stiu romanii sa colinde - Georgiana Lobont si invitati speciali. Bucuresti.

Sâmbătă seara am câștigat 85 700 de lei. Nu e prima sumă considerabilă pe care o primesc de la 7777. Am avut un câștig și de 470 000 lei", povestește amatorul de fotbal. L-am întrebat pe Nicolae și care sunt șansele Șheriffului la o victorie cu Inter. ''De această dată Șherifful va claca, sigur, dar nu total, eu voi miza pe egal. Sunt absolut sigur că tiraspolenii vor mai aduna puncte și se vor califica mai departe din grupe. Cele mai bune șanse Sheriff le are doar acasă'', și-a făcut pronosticul expertul. a pariat 4000 de lei pe un bilet în care a inclus 7 partide de fotbal. Cunoștințele, alături de intuiție, i-au asigurat 94 000 de lei. Utilizatorul este parior cu vechime, foarte mulțumit de experiența de joc de pe 7777. md. Singurul portal autorizat de profil din Moldova îi permite să-și primească garantat câștigurile. Anterior, el făcea pariuri pe site-uri din străinătate, dar când încerca să-și retragă banii, fie era blocat, fie îi era lichidat contul. U Cluj vs CFR Cluj în direct 2 noiembrie 2023 Televiziune in CFR Cluj vs. Rapid Bucureşti 16 iulie 2022 Soccerway CFR Cluj vs. Rapid Bucureşti 1 0 Cronică INFO CFR Cluj D W W W L FT 1 0 HT 1 0 Rapid Bucureşti ... ''Sunt megafericit. Sincer, aveam probleme mari când încercam să ridic câștigurile de pe unele casele de pariuri straine, de exemplu. Îmi aduc aminte odată cum am câștigat 6 000 de lei și m-au blocat. Aceeași experiență a fost cu o sumă de 10 000 de ruble rusești, iar altă dată, voiam să retrag 40 000 de lei și tot așa au procedat, problema e că nu ai cui te plânge, nu ai unde suna. Acum, cu 7777. md este simplu și tare comod, aici ai unde te adresa pentru orice problemă. Eu am fost jucător profesionist de handbal la Bălți și bani din sport nu faci. De asta am fost nevoit să mă reprofilez ca mecanic auto în oraș, trebuie să aduc bani cumva în casă. Acum am deja familie, doi copii. Haz de necaz după ce arbitrul a lovit cu cotul un jucător Adrian Mutu voia o victorie a Rapidului pe ”noroiul incredibil” de la Cluj. Care e cel mai mare câștig pentru giuleșteni Jucătorii Rapidului, după remiza cu ”U” Cluj: ”Un teren jalnic” / ”Aveam noroi până la genunchi” Video "U" Cluj - Rapid 0-0. Remiză în noroi în deschiderea etapei a 23-a din Liga 1 Video Arbitrul a lovit cu cotul în figură un jucător în meciul U Cluj - Rapid! ”I-a spart buza”. Rapid vs Universitatea Cluj în direct 2022 27 noiembrie 2023 acum 17 ore — Rapid-Universitatea Cluj. Digi 1, Orange, Prima Sport. 21:45, Fotbal, Serie A. FC Rapid București vs FC Universitatea Cluj rezultate live FC Rapid București FC Universitatea Cluj rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 27 nov. 2023 la ora 18:30 pe Stadionul Rapid ... Stiri despre u cluj rapidExclusiv Ilie Dumitrescu a văzut Rapidul cu ”U” Cluj și a tras concluzia: marea schimbare adusă de Cristiano Bergodi Bogdan Mitrea, “împietrit” după “U“ Cluj – Rapid 0-3. “Am arătat rău” Universitatea Cluj pleacă din oraș pentru a juca partidele cu Rapid și Dinamo! Stadionul ales Exclusiv Ion Crăciunescu, verdict clar după faza controversată de la Universitatea Cluj - Rapid Foto Gestul rapidiștilor pentru Ioan Ovidiu Sabău, după partida cu U Cluj. "Moțul" a evoluat 5 ani în Giulești Ironia lui MM Stoica după ce a văzut faza din minutul 66 de la ”U” Cluj - Rapid Exclusiv ”N-am mai văzut așa ceva” / ”L-a lăsat cu buza umflată”. Experiența unui câștigător: pe site-uri străine de pariuri eram blocat când ceream banii, pe 7777. md îmi primesc garantat câștigurile - Moldova fotbalExperiența unui câștigător: pe site-uri străine de pariuri eram blocat când ceream banii, pe 7777. md îmi primesc garantat câștigurile În acest wekeend siteul 7777. md a fost darnic și generos ca, de obicei, iar câștigurile au curs gârlă pentru cei care și-au pus intuiția și câștigurile la bătaie. Pasiunea i-a adus bani și satisfacție, de exemplu, unui sportiv din Bălți, care va folosi câștigul ca să plătească ratele pentru apartament. Vitalie C. Live Rapid - U Cluj la 17e journée de Casa Liga I V. V. N. V. N. D. V. N. V. Rencontres précédentes. 67% 2 Victoires 33% 1 Nul 0% 0 Match Rapid - U Cluj en direct. 17e journée de Casa Liga I (Roumanie) - ... Elevii lui Hagi și giuleștenii, eliminați din competiție. Rezultatele complete Urmează cel mai disputat sezon din istoria ligii a 2-a! Echipe cu mare tradiție vor lupta pentru promovare VIDEO U Cluj - CFR Cluj 1-0. Eșecul din fața rivalilor complică extrem de mult situația grupării din Gruia VIDEO Daniel Niculae a explicat de ce nu a înscris la Cluj: "Nu am bulanul altor atacanți" VIDEO Pustai, după eşecul de la Cluj: "Luăm goluri copilăreşti. Erau 3 puncte foarte importante" VIDEO "U" Cluj – Rapid 1-0. Gazdele au obţinut primul succes, în 2015! Evoluţie slabă a giuleştenilor EXCLUSIV S-a găsit soluția pentru un campionat cu 18 echipe! Dragomir nu o agrează: ''N-avem timp! '' VIDEO La un pas de bătaie! Rapid a plătit cu două cartonaşe roşii prima victorie în campionat după o lună Rapid, la 5 puncte de retrogradare! Rada e îngrijorat: "Fanii au ceva cu noi, şi-au pierdut încrederea! " VIDEO “U” Cluj – Rapid 1-2, prima victorie după patru etape! Şumudică, învins de golurile lui Herea şi Grigorie Florian Walter i-a refuzat pe nemți! U. Nicolae a pariat 280 de lei pe un bilet cu 17 meciuri de fotbal. În unele partide, el a preferat o tactică mai prudentă și a ales opțiunile "total" și "total asiatic". Din acest motiv, unele evenimente au fost validate la o cotă de 1. 0. Coeficientul combo final a ajuns la 255. 05. Bonusul Combo boost a suplimentat câștigul său cu peste 14 000 de lei. Ca urmare, suma finală a ajuns la 85 699, 95 de lei. "Eu sunt unul dintre pariorii experimentați ai portalului 7777. Acest bilet mi-a dat, însă, emoții mai mari, deoarece la meciul Totenham și Newcastle mizasem că londonezi vor bate ușor, dar aceștia și-au adjudecat câștigul foarte greu. Eu lucrez la piață, vând lucruri la mâna a doua, telefoane, mașini de spălat. Recent am achiziționat un apartament prin programul Prima casă, adun ban cu ban lunar să achit ratele. Uite, acești bani îi voi pune deoparte ca să plătesc ratele", și-a destăinuit experiența și planurile pariorul. Și Nicolae D., din Durlești, municipiul Chișinău a devenit mai bogat cu 85 700 de lei. Bărbatul spune că toată noaptea a petrecut-o la balcon, de emoții mari, iar pentru câteva luni nu va mai călca pe la piață, unde muncește ca vânzător. Botoşani vs U Cluj în direct 2022 30.10.2023 Pe Flashscore.r 30 oct. 2023 — Botoşani vs U Cluj în direct 2022 30.10.2023 Pe Flashscore.ro găsiți rezultatele finale și parțiale ale echipei 'U' Cluj, clasamente și ... Rezultat U Cluj - Rapid București 23 iulie 2023: scor meci 23 iul. 2023 — Afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a paria pe meciul U Cluj - Rapid București (23.07.2023) din SuperLiga: ponturi, echipe, ... Ce a urmat Video Exclusiv Gazonul de pe Cluj Arena i-a trezit amintiri lui Ion Crăciunescu. ”Cea mai mare invenție” Exclusiv Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre starea gazonului înaintea partidei U Cluj - Rapid + Câți suporteri așteaptă Video Veste bună pentru Rapid! Anunțul lui Adi Mutu, înaintea meciului cu “U” Cluj Video Eugen Neagoe, după ce a calificat-o pe ”U” Cluj în ”sferturile” Cupei României: ”Meritam” Video ”U” Cluj - Rapid 0-0. Elevii lui Adi Mutu, eliminați din Cupa României. Cartonaș roșu pentru Vojtus Video Cupa României | Farul – CFR 0-0 și U Cluj - Rapid 0-0. FC Rapid 1923 vs Universitaea Cluj Live Explore stats from FC Rapid 1923 vs Universitaea Cluj live on AiScore - we are updating the numbers on this page every second of the game. Commentary.

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

• Ressi Away
    Ressi Away
  • Grase Freeman
    Grase Freeman
  • Максим Горганюк
    Максим Горганюк
  • Wesley Greer
    Wesley Greer
  • marian catalin costea
    marian catalin costea
bottom of page