top of page

Familia Chimini

Público·222 miembros

Galatasaray Manchester Utd canlı izle yayın 29 Kasım 2023


Logo 2. 29 Kasım Çarşamba. Canlı. 00:15. İspanya La Liga Geniş Özetler. Takvime ... NBA. Takvime Ekle. 11:30. Manchester City - RB Leipzig. Şampiyonlar Ligi.


1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz. MADDE 13- MUHTELİF HÜKÜMLER13. İşbu Sözleşme uyarınca Üye’ye sunulan hizmetlerin kapsamı, AJANSSPOR tarafından herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak genişletilebilir yahut daraltılabilir veya hizmetler durdurulabilir. AJANSSPOR bu Sözleşme’de yer alan maddelerde tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu nedenle Üye, işbu Sözleşme ile kendisine sunulan hizmet kapsamının bir taahhüt olmadığını ve değişebileceğini peşinen kabul ve taahhüt eder. MADDE 10- AJANSSPOR’UN KAYITLARININ GEÇERLİLİĞİÜye, AJANSSPOR kayıtlarının geçerliliğini peşinen kabul ettiğini, AJANSPOR ile arasında çıkacak her türlü ihtilafta AJANSSPOR’un her türlü kayıt, belge ve defterleri ile her türlü bilgisayartek ve kesin delil teşkil edeceğini ve bağlayıcı olacağını, bu maddenin HMK 193. madde kapsamında bir delil sözleşmesi olduğunu kabul eder. MADDE 11- SÖZLEŞMENİN DEVRİÜye, işbu Sözleşme’den doğan hak ve yükümlülüklerini hiçbir şekilde üçüncü şahıslara devir ve temlik edemez. MADDE 12- UYUŞMAZLIKLARI ÇÖZÜMÜTaraflar Sözleşme’nin tatbik ve tefsirinden doğacak ihtilafların çözümünde Türk Hukuku'nun uygulanmasını, her türlü hukuki ilişki için ifa yeri ve yetkili yargı merciinin İstanbul (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri olmasını kabul ve beyan etmişlerdir. Aksi halde; tüm hukuki ve cezai sorumluluk Üye’ye ait olacaktır. Yine bu taahhüde aykırı davranan Üyeler, AJANSSPOR tarafından derhal üyelikten çıkarılabilecektir. Üyeliğin Üye’den kaynaklanan sebeplerle AJANSSPOR tarafından sona erdirilmesi halinde AJANSSPOR’un uğradığı ya da uğraması muhtemel tüm doğrudan ve dolaylı zararları ilgili Üye’den talep etme hakkı saklıdır. AJANSSPOR, herhangi bir İçerik’i veya Üye İçerikleri’ni, herhangi bir zamanda Üye’ye haber vermeksizin ve herhangi bir sebep göstermeksizin kendi takdiri doğrultusunda, kaldırma, düzenleme, değiştirme, engelleme, AJANSSPOR Platformları’nın yapısını, tasarımını, kapsamını Üye’ye bildirim gerekmeksizin tek taraflı olarak kısmen veya tamamen değiştirme veya sonlandırma veya askıya alma, belli bölümlerini, kategorilerini veya özelliklerini ücretli hale getirme ve bu ücretleri tek taraflı olarak belirleme hakkına sahiptir. AJANSSPOR’un, Üye’nin işbu Sözleşme’yi ihlalinde veya edimlerinden birini yerine getirmekte temerrüdünde herhangi bir itirazda bulunmamış olması, sürekli bir feragat olarak yorumlanamaz. İşbu Sözleşme, metninde değinilmiş olan diğer belgeler ve EKLER ile birlikte Sözleşme’nin bütününü teşkil eder ve Taraflar arasında önceden işbu Sözleşme konusuyla ilgili olarak yapılmış olan tüm yazılı ya da sözlü her türlü mutabakatın yerine geçer. kişilere zarar verebilecek içerikleri dağıtamaz, diğer Ziyaretçi veya Üye’lerin bilgisayarındaki bilgilere ya da yazılıma zarar verecek program ve/veya bilgiler gönderemez, bunun gibi hukuka aykırı ve AJANSSPOR’a veya AJANSSPOR Platformları’na zarar verecek davranışlarda bulunamaz. Üye, AJANSSPOR Platformları’nın işleyişinin kusurdan ari ve kesintisiz olmadığını ve zaman zaman teknik aksaklıklar veya erişim engelleriyle karşılaşabileceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder. d) Yasadışı bir çalışmayı veya başka birisine ait bir çalışmayı izinsiz olarak kullanmak, kısıtlı veya parola korumalı sayfalar yayınlamak ya da başka bir sayfadan link içermeyen veya erişilemeyen gizli sayfa veya resimler kullanmak, telif hakkı ihlali içeren yorumlarda bulunmak yasaktır. e) Yasadışı silah yapımı veya kullanımı, uyuşturucu, alkol, tütün ürünlerinin özendirilmesi ve kullanımı gibi veya her türlü yasadışı aktiviteler hakkında bilgilendirici veya özendirici içerik kullanmak, birisinin özel hayatını ihlal etme ya da bilgisayar virüsleri sağlama veya oluşturma, üçüncü kişilerin yahut başka bir Üye’nin kişisel bilgilerini ifşa etmek, bu bilgileri kendi çıkarları için kullanmak, tehdit etmek, ırkçılığı, bağnazlığı, herhangi bir birey ya da gruba karşı nefreti ve fiziksel zarar verilmesini teşvik eden içerik yayınlamak, insanları şiddete yönlendirmek adına başkalarını kışkırtan davranışlarda bulmak yasaktır. Manchester United - Galatasaray maçı şifresiz! TV8. 5 canlı izleManchester United - Galatasaray maçı şifresiz! TV8. 5 canlı izle03. 10. 2023 - 22:19 | Son Güncellenme: 03. 2023 - 22:42Manchester United - Galatasaray maçı sırasında Exxeb çöktü. Acun Ilıcalı, maçı şifresiz yayına verdi. Maç TV8. 5'tan canlı olarak ekranlara geliyor. Galatasaray SK 13 saat önce — CANLI YAYIN | Galatasarayımız, Manchester United maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştiriyor #GSvMUN #UCL https://t.co/9OZu4zZ0Tw. İşbu Sözleşme’nin herhangi bir maddesinin kısmen ya da tamamen yetkili mahkeme kararı ile hükümsüz veya geçersiz kılınması halinde, Sözleşme’nin geri kalan tüm hükümleri yürürlükte kalmaya ve uygulanmaya devam edecektir. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. EK. Galatasaray Man United canlı izle yayın 29 Kasım 2023 İzleme 3 saat önce — Galatasaray Man United canlı izle yayın 29 Kasım 2023 İzlemek TV8 CANLI YAYIN. MasterChef Türkiye All Star / Yeni Bölüm. Şuan TV8'de ... CANLI YAYIN | Galatasaray Spor Kulübü... 3 Ağu 2021 — U 19 dakı Hamza akman ,Selman dıbek ,Eren aydın muthıs yeteneklıler ve A Takımda çok faydalı olurlar.Yine metehan baltacı sag açık TV8 Canlı Yayın İzle TV8 CANLI YAYIN. Zuhal Topal'la Yemekteyiz. Şuan TV8'de Zuhal Topal'la Yemekteyiz var. Yarışmadan sonra saat 03:30 itibariyle Demet ve Jess ... Üye, AJANSSPOR Platformları’nı kullanırken Türk Ceza Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Borçlar Kanunu, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Marka, Tasarım ve Patent Haklarının Korunması, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili kanun hükmünde kararnameler ve yasal düzenlemeler, halihazırda yürürlükte olan ilgili her türlü mevzuat hükümleri, Uluslararası Sözleşmeler ile ileride yürürlüğe girecek olan mevzuata ve AJANSSPOR’un AJANSSPOR Uygulaması’na ilişkin olarak yayımlayacağı bildirimlere uymayı kabul eder. Bildirimlere ve yasalara aykırı kullanım sebebiyle doğabilecek hukuki, cezai ve mali her türlü sorumluluk Üye’ye aittir. Galatasaray Manchester Utd canlı izle yayın 29 Kasım 2023 2 saat önce — Galatasaray Manchester Utd canlı izle yayın 29 Kasım 2023 1 gün önce — UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. haftasında oynanacak ...


Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page