top of page

Familia Chimini

Público·136 miembros

(Shiko online) Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt falas 21 nëntor 2023

12 sht 2023 — [SHIKONI DREJTPËRDREJT===] Rumania Kosova drejtpërdrejt falas 12 shtator 2023 rust aim training server 2022 indian mega links telegram group ...

Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 4 ditë më parë — [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Republikës Çeke. 0. Implantet dentare endoseale: ... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20/11/2023 Transm 1 ditë më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 2 sht 2 ditë më parë — [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim Ishujt Faroe U17 Kosova U17 ... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17/11/2023 Në këtë tu 3 ditë më parë — [TV] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas Moldavia drejtpërdrejt [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 2 22 orë më parë — Kreu | Radio Televizioni Shqiptar Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 9 në [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i ... Memaliaj Tepelena drejtpërdrejt live 19 nëntor 2023 10 orë m 12 orë më parë — Tërmeti 'shkund' Shqipërinë - Live 27 Nëntor Shiko Lajmi i fundit nga Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09. 11. 2023 5 0. +. Shpërthen festa shqiptare, Shqipëria siguron biletën për në Kampionatin Evropian! - Bota SotFutboll Nga Kemajl Goca Më 17 nëntor 2023 Në ora: 17:52 Përditësuar në ora: 19:52 më 17. 2023 Shqipëria 17. 4’ Vendasit ngulmojnë në këto minuta për të mbajtur lojën pranë zonës tonë, me presing të lartë në krahun e Hysajt. 3' Lojë e mirë. (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën 2023 — 22 mar 2023 — GRUPI D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnja & Hercegovina, Kazakistani. [[SPORT TV! ]] Shqipëria Armenia transmetim i... Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20.11.202 1 ditë më parë — drejtpërdrejt live 07 6 sht 2023 — Moldavia dhe sot Ishujt Faroe. [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Shqipëria ... ((Transmeto<<)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt falas 0 ... Moldavia | Pasha Parfeni – Soarele si Luna. ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [[[Jetoni]]>>>>] Erzeni Vllaznia transmetim i ... Sipas Ministrisë së Shëndetësisë së Gazës, që udhëhiqet nga Hamasi, deri tani janë vrarë rreth 12, 300 palestinezë. Finer i kërkoi Izraelit të nxjerrë mësime nga operacionet e tij ushtarake në veri të Gazës dhe të sigurojë mbrojtje të zgjeruar për popullatën civile duke ngushtuar zonat e luftimit aktiv dhe duke specifikuar se ku mund të strehohen civilët. Të shtunën, Izraeli paralajmëroi popullatën civile në disa pjesë të jugut të Gazës që të zhvendosen ndërsa përgatitet për një ofensivë. Por sipas palestinezëve jugu është bombarduar vazhdimisht nga Izraeli, duke i bërë absurde sipas tyre premtimet izraelite për siguri. 13' Nuk ka ende gola. 11’ Edhe Rata ndëshkohet me të verdhë për vendasit pas një faulli ndaj Ramadanit. 5’ Një harkim i rrezikshëm në zonë devijohet keq nga Gjimshiti që çon topin lart në ajër, por Berisha kontrollon me qetësi. [TRANSMETIM>>>] Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 2010 sht 2023 — (((TRANSMETO**))) Kosova Lihtenshtajni shiko live 16 korrik Ishujt Faroe Shqipëria drejtpërdrejt 20 qers (shiko tv**) Bjellorusia Kosova... 25' Sokol Cikalleshi ka shënuar nga penalltia, 0:1. 24’ Penallti për Shqipërinë! Gjyqtari bën shenjë nga pika e bardhë pas një faulli ndaj Seferit në krahun e majtë të sulmit. Shqipërisë i duhet një pikë që të kremtojë kualifikimin në Kampionatin Evropian. Ky rezultat i shkom për shtati Shqipërisë. 20' Pa gola. 14’ Qarkullim i gjatë i topit i kuqezinjve pranë zonës kundërshtare, duke kaluar nga e djathta në të majtën. Në fund është Asllani i cili provon nga jashtë zonës, por bllokohet nga mbrojtësit. [SHIKONI*] Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 11 tet 2023 — Bjellorusi, Andorra që i takojnë grupi. [LIVE SPORT>>] Ballkani Ludogorets drejtpërdrejt falas 11 ko [LIVE ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...
bottom of page