top of page

Familia Chimini

Público·295 miembros

ΚΑΕ Ολυμπιακός εναντίον AS Μονακό μετάδοση 30 Νοεμβρίου 2023

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Μονακό στη Euroleague, αλλά ... «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος ...

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Μάικ Τζέιμς έβαλε 20 πόντους, είχε 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, αλλά πρώτος σκόρερ ήταν ο Οκομπό με 23 και 7/10 σουτ. Στην δεύτερη αναμέτρηση στο Μονακό είχε επικρατήσει με πρώτο σκόρερ τον Μάικ Τζέιμς (19 πόντοι). Ολυμπιακός – Μονακό καναλι ωρα: Ποιοι θα είναι οι διαιτητέςΜετά από επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης προέκυψαν οι ακόλουθοι διαιτητές. Ο Μπόρις Ρίζικ, ο Όλεγκς Λάτισεβς και η Αν Πάντερ θα διευθύνουν το Ολυμπιακός – Μονακό, με τον Ρίζικ από την Ουκρανία να είναι ο πρώτος διαιτητής του αγώνα. Μάλιστα όσοι ταξιδεύψουν μέσω Πολωνίας, έχουν ήδη κλείσει βανάκια για να μεταβούν οδικώς στον προορισμό τους. Οι τελευταίοι υπολογισμοί βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο νούμερο σε σχέση με τους 2. 500 που ήταν η αρχική εκτίμηση του Νίκου Λεπενιώτη μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε και τους 4. 000 που δήλωσε ο Χρήστος Μπαφές στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα ξεπεράσουν σίγουρα τους 4. FREE LIVE LINK ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ [OLYMPIACOS BC TV] EΠΙΣΗΜΟ YOUTUBE KANAΛΙ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!! [OLYMPIACOS SFP ΜΕΤΑΔΟΣΗ WEB TV KANAΛΙΟΥ [NOVASPORTS.GR] !!! ΜΕΤΑΔΟΣΗ YOUTUBE KANAΛΙΟΥ ... Άλλαξε ώρα το Game 5 ανάμεσα στη Μονακό και τη Μακάμπι 5 Μαΐ 2023 — Μία ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, 9 Μαϊου (21:30) θα διεξαχθεί ο 5ος αγώνας Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ, στην περίπτωση που χρειαστεί βέβαια. Αν ... Αντίστοιχα, στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (19/5, 21:00) θα είναι διαιτητής οι Σάσα Πουκλ, Έμιν Μογκούλκοτς και Μεντί Ντιφαλά. Βγήκε MVP της Euroleague 2023 ο Βεζένκοφ του ΟλυμπιακούΟ Σάσα Βεζένκοφ είναι ο MVP της σεζόν στη Euroleague. Ο πρώτος σκόρερ της σεζόν, όπως αναμενόταν κέρδισε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, κατόπιν της ψηφοφορίας του κοινού, των δημοσιογράφων, των προπονητών και των αρχηγών των 18 ομάδων της διοργάνωσης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του έως σήμερα υπήρξε ο ηγέτης των Πειραιωτών με διψήφια νούμερα σε πόντους και συνεισφορά σε όλους τους τομείς. Ο συναισθηματικός κόσμος των 4 μονομάχων του Final 4 έχει εξήγηση (vids)Ολυμπιακός, Μονακό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι στο Κάουνας και το Sportal σας... μεταφράζει τα όσα είδε κατά τις αφίξεις των ομάδων στη Λιθουανία. Το Sportal είναι στο Κάουνας και από την πρώτη κιόλας μέρα έχει μπόλικα να σας μεταφέρει από την λιθουανική πόλη, εδώ που για τα επόμενα 24ωρα θα χτυπάει η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το ταξίδι ξεκίνησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος, εκεί όπου σας μεταφέραμε Live τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Σάσα Βεζένκοφ, όπως και τις πρώτες εικόνες από τους Ερυθρόλευκους κατά την άφιξη και την επιβίβαση στο τσάρτερ. Άπαντες εμφανίστηκαν προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για τα όσα περιμένουν να ζήσουν, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκάθαρο στόχο. Να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. 20:30 - 17. 05. 2023 Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για τη Λιθουανία και το Κάουνας με στόχο την κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού της ιστορίας του. Αυτό φάνηκε και κατά την άφιξη στο Κάουνας την οποία επίσης είχαμε σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το κανάλι μας στο Youtube. Η περσινή επική σειρά στα play off:Game 1: Ολυμπιακός – Μονακό 71-54 Game 2: Ολυμπιακός – Μονακό 72-96 Game 3: Μονακό – Ολυμπιακός 83-87 Game 4: Μονακό – Ολυμπιακός 78-77 Game 5: Ολυμπιακός – Μονακό 94-88Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός φέτος μόνο από μία ομάδα γνώρισε δύο ήττες στην κανονική διάρκεια της σεζόν και αυτή είναι οι Μονεγάσκοι, που επικράτησαν και στο ΣΕΦ, αλλά και στο Πριγκιπάτο. Στο ΣΕΦ στις 27 Οκτωβρίου του 2022 είχε νικήσει με 81-76, ενώ και στον δεύτερο γύρο στο Μόντε Κάρλο με 64-60 στις 12 Ιανουαρίου. Euroleague, Ολυμπιακός - Μονακό 76-62: Στον τελικό 19 Μαΐ 2023 — ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ολυμπιακος_12 μεταδόσεις: Τετάρτη με Τσάμπιονς Λιγκ και την προσοχή στραμμένη στη ... Live: Ολυμπιακός - Μονακό (Euroleague 2022-23 / Final Four 19 Μαΐ 2023 — Olympiacos Piraeus vs AS Monaco 19 May 2023 15:00 | EuroLeague. ΜΠ. Μπράβο. 09:49. Τους κατάπιε ο Ολυμπιακός, τι διαιτησία λέτε. ΚΟ. Κοκκινος ... O Βεζένκοφ παρέλαβε το βραβείο από τον νέο πρόεδρο της Euroleague Ντέγιαν Μποντιρόγκα, στο Κάουνας. Δίπλα του, ήταν και η οικογένειά του: ο πατέρας, η μητέρα και η αδελφή του. «Η οικογένειά μου είναι τα πάντα. Μου έδωσαν καλούς τρόπους και έδαφος να παίζω μπάσκετ. Πρώτα απ όλα να είμαι καλός άνθρωπος. Ο μπαμπάς μου ήταν μπασκετμπολίστας και ήθελα ν’ ακολουθήσω το παράδειγμά του. Η μαμά μου είναι η σταθερότητά μου. Το role model ήταν πάντα η αδελφή μου. Όλοι οι συγγενείς μου, αλλά αυτοί οι τρεις άνθρωποι είναι τα πάντα για εμένα». Κοντά στους 5. 000 οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τη ΜονακόΜε κάθε τρόπο θα ταξιδέψουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Λιθουανία για το Final Four 2023. Αν και δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για τα αεροδρόμια του Κάουνας και του Βίλνιους (πέρα από τα τσάρτερ), ο κόσμος θα φτάσει στον προορισμό του μέσω Πολωνίας, Τουρκίας, Αγγλίας και Κύπρου. Πού θα δείτε τους ημιτελικούς του Final 4, Ολυμπιακός- 19 Μαΐ 2023 — Ειδήσεις - Αθλητικές μεταδόσεις: Οι δύο ημιτελικοί στο Final 4 του Κάουνας, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό και η Μπαρτσελόνα θα ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

• Ressi Away
    Ressi Away
  • Grase Freeman
    Grase Freeman
  • Максим Горганюк
    Максим Горганюк
  • Wesley Greer
    Wesley Greer
  • marian catalin costea
    marian catalin costea
bottom of page