top of page

Familia Chimini

Público·295 miembros

[Sport===] AZ Alkmaar Zrinjski Mostar uživo prijenos gledaj 30 novembar 2023

Europa Conference League ; Ime. Stadion Bijeli Brijeg ; Kapacitet. 25000 ; Grad. Mostar ; Adresa. Stjepana Radica 45 ; Povrsinski. Trava ...

Zrinjski Tuzla City uživo gledaj 05/11/2023 5. nov 2023. — 2023 Tuzla City Velež Mostar uživo prijenos gledaj 2 prije 6 HSK — Prvo kolo Konferencijske lige koje igraju HŠK Zrinjski i AZ Alkmaar ... Zrinjski odradio posljednji trening uoči meča u Nizozemskoj (VIDEO)Zrinjski u četvrtak gostuje u Nizozemskoj ekipi AZ Alkmaara u 5. kolu Konferencijske lige, a večeras je tim iz Mostara odradio posljednji trening uoči meča. Zrinjski gostuje favoriziranom protivniku nakon dvije uzastopne pobjede u ligi. Aktuelni prvak BiH porazio je Široki Brijeg, a onda i u posljednjem kolu ubjedljivo savladao Gošk. Ekipa je večeras odradila trening na AFAS Stadionu gdje Zrinjski sutra očekuje susret protiv AZ Alkmaara. Ako mediji počnu pisati o tome da ste blizu otkaza, a klub ne stane iza vas jasnim i glasnim saopštenjem, onda je jasno otkud taj vjetar puše", kazao je Rendulić. Rendulić je smijenjen zbog loših rezultata, iako je ekipa bila samo četiri boda iza lidera Borca. "Situacija je bila više nego u redu. Imali smo utakmicu manje i sa tom pobjedom, koja bi se dogodila svakako jer moj nasljednik nije mogao za dva dana napraviti ništa dramatično, bismo bili na četiri boda zaostatka za Borcem. u suštini, bodovno smo bili izjednačeni kao prošle sezone, gotovo identično, s tim da smo sada igrali u Evropi, što je otežavajuća okolnost. Treba reći i da Borac ove godine igra izuzetno dobro, oni su prvih pet kola igrali kući i zabilježili su pet pobjeda. Mi smo igrali na dva fronta, ali sve je bilo u normali", rekao je Rendulić i dodao: "Na kraju priče ja sam postao žrtva svog uspjeha. (((livestream tv))) Zrinjski Široki Brijeg prijenos 22 novem 22. nov 2023. — HSK Zrinjski Mostar vs NK Siroki Brijeg rezultat uživo (i video prijenos uživo) započinje 2020/11/04 u 07:00:00 UTC vremenu u Bosnia and ... Rendulić: Otkaz u Zrinjskom mi se spremao dva mjeseca, ljudi su postali nerealniBivši trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić prvi put se oglasio nakon napuštanja mostarskog kluba s kojim je osvojio duplu krunu i izborio historijski plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. Gostujući na hrvatskom podcastu Tribina, Rendulić je otkrio kako je sedmicama prije otkaza slutio šta će mu se dogoditi jer su, kako kaže, neke stvari postale neobične. "Otkaz mi se spremao prije dva mjeseca kad smo izgubili od Posušja 1:0. Tada se dalo naslutiti u kojem smjeru idu stvari. [[[sport tv***][[[]] Zrinjski Mostar AZ Alkmaar gledaj 21 se [sport tv***][[[]] Zrinjski Mostar AZ Alkmaar gledaj 21 septembar 2023 Zrinjski Mostar - RueDesJoueursThe club was for a long time . 75, pobjeda Zrinjskog ima kvotu 5. 60, dok neriješen rezultat ima koeficijent 4. 00. Više o nogometnom klubu HŠK Zrinjski Mostar doznajte na mrežnoj adresi hskzrinjski. ba. Više informacija o nizozemskom klubu AZ Alkmaar kojeg trenira Pascal Jansen možete naći na adresi az. nl. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. No, bez obzira na sve, Zrinjski u svakoj utakmici ide na pobjedu. Tako biti i protiv nizozemske ekipe”, rekao je Krunoslav Rendulić, trener Zrinjskog. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zrinjski – Alkmaar? Prvo kolo Konferencijske lige koje igraju HŠK Zrinjski i AZ Alkmaar igra se u četvrtak, 14. godine, a počinje u 18. 45 sati. Prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na dva TV kanala – na Arena Sport 1 i Arena Sport 3. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one očekuju pobjedu Alkmaara. Na pobjedu Nizozemaa je kvota 1. PROČITAJTE VIŠE: NOGOMET UŽIVO: Dinamo i Astana igraju prvi susret u skupini C Konferencijske lige u četvrtak, 21. godine – gdje gledati prijenos? “Ono što je do prije 6-7 mjeseci bio samo san, postalo je stvarnost. Nadam se da neće zvučati pretenciozno kada kažem da smo doveli Europu u Mostar, u Bosnu i Hercegovinu. Što se tiče skupine E, ona je iznimno teška. Alkmaar je vodeća momčad nizozemskog prvenstva i još nisu izgubili utakmicu u novoj sezoni. Oni kada igraju izgledaju iznimno dobro. Momčad je to puna kvalitete i u takvoj ligi u kakvoj su oni, ako imaš četiri pobjede na startu, onda je jasno o kakvoj se tu kvaliteti radi. NOGOMET UŽIVO: Zrinjski i Alkmaar u Mostaru u četvrtak, 21. rujna 2023. godine igraju prvo kolo u skupini E Konferencijske lige – gdje gledati prijenos? HŠK Zrinjski iz Mostara i nizozemski AZ Alkmaar u četvrtak, 21. godine igraju prvo kolo u skupini E Konferencijske lige. Ova utakmica se igra u Mostaru na stadionu Pod Bijelim Brijegom, počinje u 18. 45 sati, sudit će ju škotski sudac Don Robertson, a osiguran je izravni TV prijenos. Dodajmo da će osim AZ Alkmaara, protivnici Zrinjskog u grupi E Konferencijske lige biti i engleska Aston Villa te Legia iz Varšave. Vrijedi spomenuti da će HŠK Zrinjski ovom utakmicom ispisati još jednu stranicu u knjizi svoje nogometne povijesti. Naime, Zrinjski će kao prvi klub iz Bosne i Hercegovine zaigrati u grupnoj fazi Konferencijske lige! Iako će im protivnik biti AZ Alkmaar, trenutno vodeća ekipa nizozemske lige, uprava kluba HŠK Zrinjski smatra kako na domaćem terenu “nisu bez izgleda”. Letvica je podignuta visoko, ljudi postaju nerealni, ali treba sagledati kompletnu priču i donijeti zaključke na realnim osnovama. Ponosan sam na ono što sam napravio u Zrinjskom, igrači su najzaslužniji za sve te rezultate, a ja sam najuspješniji trener u historiji kluba", konstatovao je Rendulić. Rendulić je istakao i da je ponosan na nastupe Zrinjskog u grupnoj fazi Konferencijske lige, gdje za protivnike ima sjajne ekipe kao što su Aston Villa, AZ Alkmaar i Legia. (((GLEDAJ TELEVIZIJU))) Zrinjski Mostar AZ uživo prijenos 21 21. sep 2023. — (GLEDAJ TELEVIZIJU))) Zrinjski Mostar AZ uživo prijenos 21 septembar 2023 26. okt 2022. — Primjenjuju se vremensko ograničenje i uvjeti ... AZ Alkmaar - HŠK Zrinjski Mostar Rezultati uživo AZ Alkmaar HŠK Zrinjski Mostar rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 30. stu 2023. u 17:45 UTC u na AFAS Stadion stadionu, Alkmaar, ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

• Ressi Away
    Ressi Away
  • Grase Freeman
    Grase Freeman
  • Максим Горганюк
    Максим Горганюк
  • Wesley Greer
    Wesley Greer
  • marian catalin costea
    marian catalin costea
bottom of page